Особливості функціонування малого та великого бізнесу в сучасних умовах - Климова, Світлана Олегівна (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті проводиться дослідження проблем функціонування малого та великого бізнесу в Україні. Описується характер даних проблем в умовах фінансово-економічної кризи. Пропонуються деякі варіанти їхнього рішення.

In this article the research of problems of functioning of small and large business in Ukraine is carried out. Character of these problems in the conditions of finance-economy crisis is described. Some variants of their decision are offered.
Keywords: кооперація; конкурентоспроможність; економіка тіньова