Левчук, Ірина ВолодимирівнаКіщенко, Володимир АнатолійовичТимченко, Валентина КузьмівнаКуниця, Катерина Вікторівна2016-11-282016-11-282016Удосконалення методу визначення воскоподібних речовин в оліях за допомогою високотемпературної газорідинної хроматографії / І. В. Левчук [та ін.] // Технологічний аудит та резерви виробництва. – 2016. – № 2/4 (28). – С. 26-30.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/24971Показана перспективність розробки безглютенових хлібобулочних виробів. Досліджено вплив компонентів рідкої фази тіста і ферменту трансглуміназа на ступень пенетрації парових дрібноштучних хлібобулочних виробів із рисового тіста. Експериментально доведено доцільність використання кисломолочної сироватки і ферменту трансглутаміназа в рецептурі тіста з рисового борошна. Визначено механізм впливу сироватки і трансглутаміназа на структуру готових виробів.ukолія соняшникованасінняколонка капілярнафаза нерухомаелюентУдосконалення методу визначення воскоподібних речовин в оліях за допомогою високотемпературної газорідинної хроматографіїArticle10.15587/2312-8372.2016.65457