Аналіз гармонік зовнішнього магнітного поля електрообладнання - Дегтярьов, В. В.; Рудь, С. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті виконано аналіз магнітного поля, що створюється силовим електрообладнанням (ЕО), що експлуатується в станціях керування, розподільними щитами та іншим ЕО загальнопромислового призначення.
Keywords: ЗМП; ЕО; просторові гармоніки; магніточутливе обладнання; рівняння Максвелу; теорія поля