Полиномиальная идентификация динамики гликемии при глюкозотолерантном тестировании - Сокол, Евгений Иванович; Щапов, Павел Федорович; Чмыхова, Оксана Владимировна; Куличенко, Вячеслав Викторович (ДУ "Інститут загальної та невідкладної хірургії імені В. Т. Зайцева НАМН України", 2019)
В работе рассмотрено вероятностно-статистическое обоснование эффективности использования параметрической идентификации моделей динамики гликемии, представленных полиномами второго и четвертого порядка

У роботі розглянуто вірогіднісно-статистичне обґрунтування ефективності використання параметричної ідентифікації моделей динаміки глікемії, що представлені поліномами другого і четвертого порядків.

The paper considers the probabilistic and statistical justification of the effectiveness of using parametric identification of glycemic dynamics models represented by second and fourth order polynomials
Поліноміальна ідентифікація динаміки глікемії при глюкозотолерантному тестуванні
Polynomial Identification of Dynamics of Glycemia in Glucosotolerant Testin
Keywords: динамика гликемии; параметрическая идентификация; полиномиальная модель; динаміка глікемії; параметрична ідентифікація; поліноміальна модель; glycemic dynamics; parametric identification; polynomial model