Оцінка ризику реалізації загроз безпеки у телекомунікаційних системах - Король, Ольга Григорієвна; Сочнева, К. В.; Євсеєв, Сергій Петрович (Донецький інститут залізничного транспорту Української державної академії залізничного транспорту, 2013)
Проводиться аналіз моделі реалізації загроз безпеки телекомунікаційних систем. Розробляється методика оцінки ризику реалізації загроз. Проводиться оцінка ефективності комплексу заходів щодо забезпечення захисту даних у телекомунікаційних системах.

The analysis model of threats to security in telecommunication systems. The methodology for risk assessment of threats to. An evaluation of the effectiveness of a complex of means for protection in telecommunication systems.
Keywords: телекомунікаційна система; загроза; конфіденційність; цілісність; доступність; telecommunication system; threats; privacy; integrity; availability