Інноваційне стартап підприємництво в малому бізнесі - Проскурня, Олена Михайлівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
В доповіді обґрунтовано, що розвиток сектора інноваційного стартап-підприємництва є однією з ключових умов підвищення конкурентоспроможності національної економіки на світовому ринку, що обумовлено наступними причинами: по-перше, інноваційне підприємництво набагато більш схильне до нововведень; по-друге, інноваційне підприємництво має високий потенціал адаптації до змін ринкової ситуації як в короткостроковій, так і в середньостроковій перспективі.
Keywords: стартап-підприємництво; інновації; ринок; ефективність; промислове виробництво