Сульфовугілля як каталізатори одержання оксигенатів - Назаров, Валерій Миколайович; Мірошниченко, Денис Вікторович; Буй Ван Мінь (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Виконано пошукові роботи з синтезу нових оксигенатів за наявності каталізатора СК-1. Одержано ефіри з задовільним виходом.

Completed search work with the synthesis of new catalyst in the presence of oxygenates SK-1. Received esters with satisfactory output.
Sulfocoals as a catalysts of a synthesis of the oxygenants
Keywords: оксігенати; синтез; сульфовугілля; каталізатор СК-1; oxyhenats; synthes is of the esters; sulfocoals; SK-1