Психологічний аспект проведення доповіді у вигляді діалогу на науковій студентській конференції для іноземних студентів - Соловйова, Лілія Володимирівна; Ралітна, Інга Анатоліївна (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2007)
Дана стаття присвячена детальному психологічному аналізу ефективності діалогової форми проведення доповіді на студентській науковій конференції на підготовчому факультеті для іноземних громадян, а також її перевагам порівняно з традиційною монологічною формою.

The article devoted to the detail psychology analysis of the report dialogue form effectiveness for the foreign student science conference. Beside there are noted important advantages of the dialogue report form comparison with the monologue one in the article.
Keywords: риторика; мистецтво ораторське; комунікація невербальна; dialogue-report; psychology aspect; nonverbal manifestations; rhetoric