Методичні вказівки до практичної роботи "Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю)" з дисципліни "Організація аудиту в галузі охорони праці" - Букатенко, Наталія Олексіївна (My University, 2022)
Мета проведення практичної роботи з дисципліни «Організація аудиту в галузі охорони праці» ˗ оцінити ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначити періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства у сферах охорони праці.
Keywords: методичні вказівки; практична робота; державний нагляд; органи державного нагляду; невиконання приписів; суб'єкти господарювання