Цілі та зміст політики формування оборотних активів торговельного підприємства - Власова, Наталія Олексіївна; Михайлова, Олена Валентинівна (Дніпропетровський національний університет, 2009)
Визначено місце політики формування оборотних активів у системі управління підприємствами торгівлі, обґрунтовано основні складові цієї політики: об’єкти, цілі, методи, етапи.
Keywords: управління підприємством; менеджмент фінансовий; планування; нормування потреби; регулювання поточне; розпорядження; моніторинг; контроль