Столярчук, П. Г.Бубела, Т. З.Гриневич, Б. Ю.Микийчук, М. М.2017-02-072017-02-072010Метод ідентифікації харчових добавок (підсолоджувачів) з метою виявлення фальсифікації продукції / П. Г. Столярчук [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – № 46. – С. 3-7.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/27008Показано, що найбільш ефективним для довкілля є технологічний процес перероблення та утилізації нафтопродуктів з використанням центрифуги, оброблення та утилізація донних осадів, нафтошламів.ukтехнологічний процеспереробленняутилізаціянафтопродуктицентрифугадонні осадинафтошламиМетод ідентифікації харчових добавок (підсолоджувачів) з метою виявлення фальсифікації продукціїArticle