Оцінка виробничих ризиків - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (НТУ "ХПІ", 2013)
Оцінка виробничих ризиків - процедура перевірки, заснована на результатах аналізу ризику, яка встановлює, чи не перевищує виявлений ризик допустимий рівень. Існує безліч методів, що дозволяють визначити рівень ризику.
Keywords: ризики; виробничі ризики; метод кількісної оцінки