Особливості професіоналізації студентів психологів - Черкашин, Андрій Іванович; Скіндер, К. А. (НТУ "ХПІ", 2015)
У даній статті розглядаються особливості професіоналізації студентів психологів та економістів четвертого курсу НТУ "ХПІ". Описуються результати первинного теоретичного огляду літератури. Розкривається питання становлення ціннісних орієнтацій та життєвих виборів особистості студента - одна із пріоритетних проблем у сучасних наукових пошуках.

This article features considered students professionalization of psychologists and economists fourth year NTU "KPI". It describes the initial results of the theoretical literature review. Expands the issue of formation of value orientations and life choices of student - one of the priority issues in modern scientific research.
Features professionalisation students psyhoohiv
Keywords: особистісне самовизначення; рефлексії; індивідуальність; ціннісні орієнтації; professionalization; personal self-reflection; personality