Методичні вказівки до виконання практичних завдань з курсу "Організація і методика аудиту" - Мардус, Наталія Юріївна (My University, 2020)
Програма вивчення нормативної навчальної дисципліни "Організація і методика аудиту" складена відповідно до освітньо–професійної програми підготовки студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 07 "Облік і оподаткування" спеціалізації 071 "Облік, аудит і оподаткування". Мета дисципліни: формування у студентів базових теоретичних знань та практичних навичок організації і методики проведення аудиту, організації роботи аудиторської фірми і праці аудиторів. Завдання дисципліни: – вивчення теоретичних основ функціонування аудиту як незалежного фінансового контролю в Україні; – нормативно–правових актів, що регулюють аудиторську та банківську діяльність, набуття практичних навичок з організації; – планування та виконання аудиторських процедур.
Keywords: методичні вказівки; необоротні активи; інвестиції; грошові кошти; дебіторська заборгованість; бухгалтерський облік