Мережецентричні системи управління військового призначення та інформаційно-комунікаційний простір: концептуальні аспекти їх створення - Носик, Андрій Михайлович (ФОП Федорко М. Ю., 2021)
Монографію присвячено комплексному міждисциплінарному дослідженню феномену сучасної війни в онтологічному, культурно-історичному, структурно-функціональному, аксіологічному вимірах. У даному виданні на системній основі поєднані різнорівневі методологічні підходи до дослідження основних аспектів збройного протиборства в інформаційному просторі. Сутність ключових категорій безпекової сфери досліджується крізь призму інтерсубʼєктивної філософської парадигми. Монографія розрахована на науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти, військовослужбовців і державних службовців, усіх, хто цікавиться проблемами еволюції форм і методів збройного протиборства.
Keywords: монографія; оборонна галузь; управління військового призначення; військова справа; інформаційне забезпечення; війна