Стан розвитку методів діагностування підвіски автомобіля - Павленко, В. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
Був проведений патентно-інформаційний пошук із залученням джерел патентної інформації. Визначені та розглянуті існуючі галузеві стандарти автомобілебудування, а саме ходової частини транспортних засобів та патенти в області діагностування підвіски легкових автомобілів.

The patent information search with attraction of patent information was held. Existing standards of the automotive industry in the field of chassis and their diagnostics were identified and considered.
Keywords: діагностика амортизаторів; геометричні розміри; зазори; автомобілебудування; категорізація патентів; стенд; cap; suspension; methods of diagnosis; stands; shock absorbers; standard; patent