Аналіз моделі процесу алмазного шліфування у середовищі MATLAB - Єнікєєв, Олександр Фанілович; Євсюкова, Фатима Магометбіївна; Шишенко, Леонід Опанасович (НТУ "ХПІ", 2008)
На базі методів теорії автоматичного керування побудована й досліджена двокоординатна модель технологічного процесу алмазного шліфування.
Keywords: теорія; метод; двокоординатна модель; автоматичне керування