Фінансова оцінка сили впливу факторів внутрішнього середовища на експортну стратегію підприємства - Чайкова, Олена Ігорівна (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуті питання процедури визначення фінансової оцінки сили впливу факторів внутрішнього середовища на результати експортної діяльності підприємства

In the article questions procedures for determining the strength of the financial evaluation of the internal environment factors influence the results of the export activity of the enterprise
Keywords: економіка; попит; торгівля; витрати; потенціал; показники; export; enterprise; environment factors; financial evaluation