Бєлінська, Анна ПавлівнаМатвєєва, Тетяна ВікторівнаПапченко, Вікторія ЮріївнаБочкарев, Сергій Володимирович2022-06-222022-06-222017Створення білково-жирових основ харчових продуктів для спортсменів / А. П. Бєлінська [та ін.] // Інноваційні технології: актуальні питання науки та практики. – 2017. – Вип. 1. – С. 52-65.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57374Розроблено білково-жирову основу, збагачену незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами ω-3 групи, у відповідності до фізіологічних потреб спортсменів, робітників важкої фізичної праці, військовослужбовців та інших верств населення. Досліджено можливість використання білково-жирової основи у виробництві цукерок з метою підвищення їх біологічної цінності, зниження калорійності і подовження строків придатності.ukолійне насіннянезамінні амінокислотиполіненасичені жирні кислотикондитерські масиспортивне харчуванняСтворення білково-жирових основ харчових продуктів для спортсменівArticlehttps://orcid.org/0000-0001-5795-2799https://orcid.org/ 0000-0002-3867-8146https://orcid.org/0000-0002-3692-0699https://orcid.org/ 0000-0003-4399-7907