Особливості організації системи змагань з тенісу у студентській секції - Донець, Юрій Георгійович; Євтифієва, Ірина Ігорівна; Євтифієв, Андрій Сергійович (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Представлене дослідження спрямоване: – на вивчення досвіду підготовки та проведення змагань з тенісу серед студентів; – на подолання негативних факторів, які впливають на бажання гравців приймати участь у студентських тенісних турнірах за традиційними регламентами; – на надання практичних рекомендацій тренерам та викладачам, щодо застосування новітніх експериментальних змагальних систем.
Keywords: змагання; клуб; регламент; секція; competition; club; regulation; section