Панченко, І. В.Близнюк, Ольга МиколаївнаКлещев, Микола Федосович2020-02-172020-02-172019Панченко І. В. Мікробіологічні та біохімічні аспекти удосконалення біотехнології напівтвердого сиру з пропіоновокислими бактеріями / І. В. Панченко, О. М. Близнюк, М. Ф. Клещев // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 471.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44440ukмаасдампротеоліззрілість сирузагальний азотМікробіологічні та біохімічні аспекти удосконалення біотехнології напівтвердого сиру з пропіоновокислими бактеріямиThesis