Сучасна концепція розвитку фірми - Кондратьєва, Т. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі досліджено концепцію розвитку фірми на основі синтезу еволюційного й структурного підходів. Проаналізовано еволюцію структури фірми, визначено напрями еволюції, що забезпечують розвиток фірми у сучасних умовах.

In the work the concept of development of a firm based on the synthesis of structural and evolutionary approaches is researched. Evolution of a firm structure is analyzed, directions of evolution providing development of the firm in modern conditions are identified.
Keywords: економічний розвиток; еволюційний підхід; організаційна структура; динамізм зовнішнього середовища; економічні суб’єкти; economic development; evolutionary approach; organizational structure; dynamism of the environment