Адгезійне збагачення тонкодисперсного золота - Білецький, Володимир Стефанович (Національний гірничий університет, 2002)
Виконано аналітичний огляд досліджень нового напрямку збагачення тонкодисперсного золота – адгезійного метода. Показана його перспективність.
Keywords: гранули-носії; аґломерація; вугілля; кондиціонування рудної пульпи; спосіб Карбед