Перспективи вдосконалення фізичного здоров'я студентів-музикантів Харківського національного університету мистецтв імені І. П. Котляревського - Горлов, Анатолій Серафімович; Бубнов, Володимир Олександрович; Карачевцев, Д. О. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Перспективи вдосконалення здоров’я та дотримання здорового способу життя студентською молоддю, у тому числі тих, хто навчається в сфері мистецтва, є запорукою їхньої працездатності та успішності у майбутній професійній діяльності, а також задоволенням обраною професією. Проаналізовано реультати діагностики індивідуального психічного, соціального та фізичного здоров’я (без урахування гендерного підходу) у студентів-музикантів магістерського відділення 2018/2019 і 2019/2020 навчальних років.
Keywords: психічне здоров'я; соціальне здоров'я; здоровий спосіб життя; рівні здоров'я; mental health; social health; healthy way life; health levels