Дослідження впливу інформаційного забруднення в Україні під час воєнних дій - Хондак, Інна Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Обґрунтовано необхідність дослідження впливу інформаційного забруднення на життєдіяльність людини, а також застосування необхідних методів та засобів захисту від його негативного впливу.

The need to study the impact of information pollution on human life, as well as the application of the necessary methods and means of protection against its negative impact, is substantiated.
Study of the impact of information pollution in Ukraine during military actions
Keywords: інформаційне забруднення; інформаційні технології; безпека людини; воєнні дії; засоби захисту; життєдіяльність людини; information pollution; human security; human life; military actions; means of protection