Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Бізнес-планування в туризмі та гостинності" - Стригуль, Лариса Станіславівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Сфера туризму і гостинності потребує професійних знань, адже об’єктивно посилюється потреба в більш детальному та комплексному впровадженні сучасних елементів бізнес-планування за для забезпечення життєздатності та планової конкурентоспроможності бізнесу. Знання, отримані студентами під час вивчення дисципліни, дозволять забезпечити високу кваліфікацію майбутніх спеціалістів у їх багатогранній діяльності, використовувати досягнення бізнес-планування, сприяти прийняттю самостійних правильних рішень в умовах жорсткої конкуренції під час розгляду наукових і виробничо-господарських завдань для одержання високих результатів. Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Бізнес-планування в туризмі та гостинності» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали методичних вказівок до самостійної роботи містять питання для самоконтролю, тести для перевірки знань до тем дисципліни.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; сфера гостинності; бізнес-планування в туризмі та гостинності; готельно-ресторанний бізнес; кейтеринг; туризм