Охорона праці в агросекторі України та сучасні виклики - Бублик, А. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Проведено аналіз стану охорони праці в агросекторі. Зроблений аналіз дозволиввиявити ряд проблем, пов’язаних з організацією охорони праці в господарствах, та спрогнозуватипогіршення цього стану в першу чергу в наслідок адміністративно-територіальної реформи.

An analysis of the state of labor protection in the agricultural sector. The analysis revealedanumber of problems related to the organization of labor protection in farms, and predicted the deteriorationof this situation primarily as a result of administrative and territorial reform.
Occupational health and safety in the agricultural sector of Ukraine and current challenges
Keywords: травматизм; ризик; нещасний випадок; охорона праці; агросектор; injuries; risk; accident; labor protection; agricultural sector