Навчальна програма "Математичне програмування" - Стрельченко, Анатолій Йосипович (НТУ "ХПІ", 2004)
Програма курсу "Математичне програмування" призначена для студентів-іноземців, що навчаються у вузах України за фахом "Міжнародний маркетинг". Вона складена на основі програми курсу математичного програмування, що читається кафедрою прикладної математики для студентів економічних спеціальностей у Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут"
Keywords: підприємницька діяльність; методи інтерполяції; економічна інформація; нелінійне програмування