Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
У збірнику відображено публікації і цінні пропозиції про вирішення проблем і перспектив розвитку хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості. У ньому містяться роботи фахівців, як науковців Національного технічного університету "Харківського політехнічного інституту", так і інших вищих навчальних закладів України, Білорусі, Росії, Європи. Всі роботи мають наукову цінність і практичними рекомендаціями. Збірник рекомендовано для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- і нанотехнології, екології та економіки в харчовій і косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; хімія; біотехнології; нанотехнології; екологія; косметична промисловість; харчова промисловість; біологічно активні речовини; наноречовини