Вплив грошово-кредитної політики на мікро- та макроекономічні процеси в Україні - Волоснікова, Наталія Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглянуто закономірності впливу грошово-кредитної політики на мікро- та макроекономічні процеси у трансформаційній економіці України.

In the article of influence of monetary policy atthe micro and macro processes in transforming the economy of Ukraine.
Keywords: економіка; грошова маса; доходи населення; аналіз; попит; показники