Участь громадськості в управлінні розвитком освіти - Лісова, Н. І. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглядаються сутність поняття "громадськість", принципи взаємодії загальноосвітнього навчального закладу з громадськістю. На прикладі досвіду роботи О. В. Сухомлинського, директора Павлиської школи Кіровоградської області, та О. А. Захаренка, директора Сахнівської школи Черкаської області, висвітлено форми та методи співпраці з батьками, громадськістю сіл.
Keywords: громадськість; поняття; сутність; загальноосвітній навчальний заклад; принципи взаємодії; співпраця; форми; методи