Моделювання забезпечення сировиною розвитку виробництва - Жадан, Тетяна Андріївна (НТУ "ХПІ", 2005)
Визначені особливості використання сировини, стадії виробництві продукції. Побудовано продуктове дерево комплексного використання сировини. Розроблені моделі міжвиробничих зв'язків як в цілому по олійно-жировій галузі, так і для окремих груп підприємств. Вони становлять основу визначення потреби в соняшнику для відповідного рівня споживання.

Features of use of raw material, stage of production are determined. The grocery tree of complex use of raw material is constructed. The develops models of interindustrial communications both as a whole on oil - fait industry and for separate groups of the enterprises. They represent a basis of definition of requirement for sunflower for a corresponding consumption level.
Keywords: прогнозування; моделювання; виробництво; сировина; олійно-жирова галузь; соняшник; соняшникова олія; саломас; маргарин; майонез; шрот