Проблеми інформатизації. Том 2 - (:unkn) unknown (Impress, 2024)
У збірнику подано тези доповідей дванадцятої міжнародної науково-технічної конференції "Проблеми інформатизації". Розглянуті питання за такими напрямами: інформатизація навчального процесу; застосування, експлуатація та безпека функціонування телекомунікаційних систем та мереж; комп’ютерні методи і засоби інформаційних технологій та управління; методи швидкої та достовірної обробки даних в комп’ютерних системах та мережах; цивільна безпека та захист критичної інфраструктури(інформаційна підтримка); сучасні інформаційно-вимірювальні системи.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; цивільна безпека; захист критичної інфраструктури; телекомунікаційні системи; комп'ютерні системи; мобільні пристрої; інформаційні технології