Оцінювання ресурсного потенціалу нафт нафтогазоносного району північного борту Східного регіону України - Терновська, Анастасія Сергіївна; Роговий, Юрій Анатолійович; Богоявленська, Олена Володимирівна; Дерібо, Світлана Германівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Проведено розгляд ресурсного потенціалу трьох нафтогазоконденсатних родовищ нафтогазоносного району північого борту ДДЗ: Дружелюбівського, Скворцівського, Юліївського, які розташовані в Харківській області. Нафти родовищ класифіковані за типом в залежності від індексу горизонту. Вибрано варіант переробки розглянутих нафт.
Keywords: прогнозні ресурси; нафтові поклади; фізико-хімічні властивості; склад вуглеводнів; термобаричні умови; температура; процеси міграції; геохімія