О кинетике измельчения электрогидроимпульсным способом в камерах с помольными телами - Емельяненко, В. И.; Виноградов, Б. В. (НТУ "ХПИ", 2007)
Представлені нові конструкції електророзрядних камер, що дозволяють знизити енергоємність процесу подрібнення. Досліджена кінетика та проведена оцінка ефективності подрібнення в цих камерах.

New constructions are presented of electro-bit chambers, allowing to lower consumption of energy of process of growing shallow. Kinetics is explored and conducted estimation of efficiency of growing shal-low in these chambers.
Keywords: мелкодисперсное измельчение материалов; электроразрядная камера; циркон; помольные тела; мембрана; поршень