Небезпеки ядерної енергетики - Онищенко, М. Г. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Доведено, що АЕС не може бути ідеальною альтернативою іншим джерелам енергії через потенційні загрози, що їх технологія не здатна позбутися.

NPP can't be an ideal alternative to other power sources because of unavoidable potential dangers connected to the technology.
Threats of nuclear energy
Keywords: ядерна енергетика; загроза; забруднення; nuclear energy; threat; pollution