Деякі особливості дослідження проблеми психічних навантажень в професійній діяльності - Кучеренко, Сергій Михайлович; Кучеренко, Наталія Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дослідження спрямоване на вивчення психологічних аспектів рекреаційної діяльності, зокрема, особливостей впливу занять рухової рекреації на психічний стан, а також індивідуально-психологічних особливостей тих, хто займається різними видами фізичної рекреації. Актуальність даної проблеми обумовлена гострою потребою у практичних рекомендаціях багатьом категоріям населення України, поставленого в надто стресові умови, а також фахівцям у галузі фізичної культури.
Keywords: психіка; психічний стан; рухова рекреація; психічне напруження; psyche; mental state; motor recreation; mental tension