Об одной разновидности высоконагруженной цилиндрической зубчатой передачи внутреннего зацепления - Шишов, В. П.; Ревякина, О. А.; Ткач, П. Н.; Скляр, Ю. А. (НТУ "ХПИ", 2008)
Розроблено математичну модель геометрії циліндричної прямозубої передачі з внутрішнім зачепленням, яка забезпечить підвищену згінну міцність зубців коліс та більш високе значення передаточного числа.

The mathematical model of geometry of cylindrical spur transmission with an internal gearing which will provide heightened bending strength of teeth and a higher value of a reduction rate is developed.
Keywords: планетарные передачи; нагрузочная способность; контактная прочность; торцовое сечение