Дослідження процесу утворення полімерної сірки внаслідок прямого охолодження продуктів плазмолізу сірководню водним середовищем - Знак, З. О.; Яворський, В. Т. (НТУ "ХПИ", 2010)
Наведено області застосування полімерної сірки. Проаналізовано експериментальні дані з її утворення в конденсаторі змішування під час охолодження продуктів плазмолізу сірководню. Сформульовані висновки підтверджено даними інструментальних методів аналізу.

The fields of application of polymeric sulphur are given. Experimental data on its formation in the capacitor of mixing during cooling of the products of the plasmolysis of hydrogen sulphide are analyzed.
Keywords: полімерна сірка; сірководень; плазмоліз; polymeric sulphur; hydrogen sulphide; plasmolysis