Посилення економічного контролю як фактор подолання фінансової кризи в Україні - Бондаренко, Н. О.; Тимофєєв, Володимир Миколайович (НТУ "ХПІ", 2009)
У роботі розглянуто сутність, види, форми економічного контролю та принципи його здійснення.

Essence, kinds, forms of economic control and principles of his realization, is in-process considered.
Keywords: ревізія; зовнішній аудит; експертиза; аудиторський звіт; порушення