Вплив плавання на динаміку показників фізичного розвитку дітей дошкільного та молодшого шкільного віку - Близнюк, Ю. В.; Зінченко, О. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Дослідження присвячене визначенню факторів, які в більшій мірі впливають на фізичний розвиток дітей 4–9 років під час проведення занять з плавання.
Keywords: плавання; фізичний розвиток; діти; функціональні показники; рухова активність; організація занять; психологічні особливості