Кредитна політика АКБ "Укрсоцбанк" та деякі аспекти його економічної діяльності - Линник, Олена Іванівна; Альохіна, О. В. (НТУ "ХПІ", 2005)
Розглянуті питання стосовно кредитної політики та економічної діяльності АКБ "Укрсоцбанк" за 2004 рік, а саме: кредитування юридичних та фізичних осіб, депозитні вкладення, валютна діяльність банку, розрахунково-касове обслуговування.

Questions of credit policy and economic operation of "Ukrsotsbank" were reviewed currency policy of the bank, loan policy: both retail and corporation segments, deposit policy, cash service policy.
Keywords: кредитна політика; АКБ "Укрсоцбанк"; кредитування осіб; депозитні вкладення; валютна діяльність; банки; розрахунково-касове обслуговування