Розвиток маркетингових методів формування ціни на наукову продукцію - Перерва, Петро Григорович; Косенко, Андрій Васильович; Долина, Ірина Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Проведено аналіз існуючих методів визначення вартісної оцінки наукової продукції. Запропоновано методичний підхід до встановлення ціни на наукову продукцію.

The analysis of existing approaches to definition of a cost estimation of objects intellectual properties is lead. The methodical campaign to an establishment of the price for the intellectual property is offered at its commercial use.
Keywords: комерціалізація; оцінка вартісна; економіка України