Створення системи нормативного забезпечення процесів технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів - Мастепан, С. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
На результативність діяльності підприємства визначальний вплив має економічний аспект в управлінні. Саме з ним пов'язані важливість формування нормативного забезпечення і його ефективне використання працівниками в процесі виробництва ТО і ремонту. Нові економічні умови припускають використання не тільки нових теоретичних посилань, але і нової технології самої роботи з моніторингу та розвитку нормативного забезпечення. Насамперед це постійний моніторинг забезпечення, відхід від стихійності в розробці обґрунтованих норм і формування повного нормативного забезпечення.

On the performance of the company has a decisive influence on the economic aspect of management. Just the related importance of creating a regulatory provision and its efficient use of employees in the production and repair. New economic conditions suggest using not only new theoretical references, but most of the new technology for monitoring and development of regulatory support. First of all this constant monitoring software away from spontaneity in the development, design-based standards and the formation of a full regulatory support.
Keywords: виробничий процес; моніторинг; формалізація; автоматизація; production process; monіtoring; influence; formalization; automation