Модульний багатофункціональний ріжучий інструмент - Котляр, Олексій Віталійович; Власенко, Павло Сергійович (ДП "Український інститут промислової власності", 2015)
Модульний багатофункціональний ріжучий інструмент складається з корпусу з закріпленими на ньому змінними багатогранними ріжучими пластинами. А також містить затискний патрон, розташований на осі обертання корпусу з боку розміщення ріжучих пластин, для закріплення осьового ріжучого інструмента.
Keywords: обробка механічна; різання; фрезерування; свердління; вал; патент