Забезпечення професійної мобільності майбутніх учителів економіки - Полюхович, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті зосереджено увагу на можливостях реалізації професійної мобільності учителів економіки, яка сьогодні виступає однією з основних вимог успішної професійної реалізації майбутнього фахівця. Одним із методів її ефективної реалізації розглянуто метод проектів, що дозволяє активізувати не лише аудиторну, а й самостійну роботу учнів та студентів. На основі методу проектів побудовано викладання спецкурсу «Технології офісного програмування», що забезпечило безперервне систематизоване засвоєння навчального матеріалу.

The article pays attention to the possibilities of realization of future teachers’ of economy professional mobility, which is one of the main demands of successful professional realization of future specialist nowadays. The method of projects as one of the methods of its realization has been analyzed. This method allows to activize not only class but independent activities of the students and the pupils as well. The teaching of special course “Technologies of the office programming” is based on the methods of projects, that has provided continuous systematical learning of the educational material.
Guaranteing of future teachers of economy professional mobility
Keywords: метод проектів; електронні таблиці; фахівець; навчальний матеріал; professional mobility; methods of projects; spreadsheets