Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з начальної дисципліни "Організація туризму" - Якименко-Терещенко, Наталія Василівна (My University, 2022)
Виконання розрахункової роботи сприяє поглибленому вивченню навчальної дисципліни "Організація туризму", подальшій систематизації, розширенню і закріпленню отриманих знань, сприяє розвитку практичних навиків, вмінню аналізувати практичну інформацію, робити висновки тощо.
Keywords: методичні вказівки; розрахункова робота; туристичне обслуговування; туристичний сайт; туризм; життєвий цикл