Психолого-педагогічна актуалізація розвитку активного суб’єкта навчальної діяльності - Фурманець, Борис Іванович (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті викладенні психолого-педагогічні складові активного суб’єкта навчальної діяльності та особливості актуалізації його розвитку як майбутнього фахівця.

The article describes the psychological and pedagogical components of an active subject of educational activity and particularly the actualization of its development as a future specialist.
Psycho-pedagogical updating the active development of the subject learning activities
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; становлення професійне; особистість; діалектика; professional development; training activities