Інформаційна модель технічних рішень асинхронних двигунів з індукційним регулятором в колі ротора - Головань, Василь Іванович; Головань, Іван Васильович (НТУ "ХПІ", 2003)
Запропоновано концепцію процесу розробки інформаційної моделі технічних рішень асинхронних двигунів з індукційним регулятором в колі ротора, яка дозволяє поетапно вирішувати найбільш оптимальну стратегію розробки різних варіантів нових задач. При інформаційних дослідженнях враховуються всі види взаємопов’язаних елементів структури технічних рішень в статиці і динаміці і процесі аналізу рішень по оптимізації процесу розробки

The conception of the working out of the informational model of asynchronous motors with inductive regulator in rotor chain is proposed. The model permits to choose the optimum strategy for working out different variants of new tasks step be step. The model takes into account intercommunications of elements in static and dynamics and can be used for the analysis and synthesis of technical decisions in the process of engines designing.
The informational model of asynchronous motors with inductive regulator in rotor chain for acceptance of technical decisions
Keywords: інформаційна модель; асинхронні двигуни; індукційний регулятор; ротори; електропривод; асинхронні двигуни з індукційним регулятором; informational model; asynchronous engine; inductive regulator; technical determination; optimization