Організація обліку. Частина 1 - Бігдан, Інна Анатоліївна; Фадєєва (Коптєва), Ганна Миколаївна (Харківський інститут бізнесу і менеджменту, 2012)
Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни «Організація обліку» підготовлений з метою надання допомоги студентам щодо опанування цієї дисципліни, що вивчається за кредитно-модульною системою навчання та охоплює 11 тем, які розподілені на два модулі. Для кращого сприйняття матеріалу дисципліни рекомендуємо звернути увагу на структуру навчального посібника за кожною темою, де виділено: — назву теми і перелік питань, які розглядаються в ній; — перелік питань для самоконтролю; — тести; — практичні завдання до розв’язання тощо. Також навчальний посібник містить термінологічний словник, приклади модульної контрольної роботи, список рекомендованої літератури, додатки. Відповідно до структури навчального посібника передбачено порядок і критерії оцінювання знань студентів. Навчальний посібник відповідає нормативній програмі дисципліни «Організація обліку». Розрахований для студентів, які навчаються за спеціальністю “Облік і аудит”. Буде корисним також викладачам та аспірантам, практикуючим бухгалтерам.
Keywords: навчально-методичний посібник; економіка; фінанси; управління; контроль